Szombati vegyes-felvágott

Sajnos a mai napon egyáltalán nem lesz annyi időm, mint tegnap, hogy egy-egy kiválasztott meccs kapcsán részletes elemzéssel szolgáljak. Ennek következtében csupán egy listát mellékelek azokról a mérkőzésekről, melyekben látok fantáziát fogadási szempontból. Kezdjük is!

Angol Championship

13:30 Cardiff - Brighton (Cardiff lő gólt) @1,40 4-1

A hazaiak 2 meccse gólképtelenek a bajnokságban, most hazai pályán itt az esély legalább találatot szerezni a bukdácsoló Brighton ellen. Egyébként a Brighton is hasonló cipőben jár, úgyhogy a bátrabbak kövérebb szorzóért a mindkét csapat lő gólt opciót is bevállalhatják.

Magyar NB1

15:30 Videoton - Békéscsaba (Videoton) @1,25 1-1

Ezt nem kell különösebben magyarázni, bár az NB1-ben mindig ott van a meglepetés, nem feltétlenül kellemes értelemben.

Francia Ligue 1

20:00 Angers - Montpellier (Angers vagy döntetlen) @1,48

A hazaiak nagyon komoly gödörben vannak. Egy időben még a dobogós helyeken tanyáztak, aztán a PSG elleni KO után még mindig szédelegnek. Az elmúlt hetek kemény sorsolása után talán a nem túl acélos Montpellier ellen megkezdődhet újra a pontok gyűjtögetése. 1 pontra mindenképp jónak érzem otthoni környezetben őket.

+ egy bónusz

Bár nincs sajnos a bet365 kínálatán, de mindenképpen érdemes lehet megtenni a Magyar NBII-ben a Dunaújváros-Siófok meccset 2-esre vagy X2-esre. Látatlanban miért is merem ajánlani? Egyrészt mert váciként eléggé követem a bajnokság eseményeit, és télen a Dunaújváros anyagi problémák miatt szélnek eresztette szinte az egész keretet, s helyettük helyi ifistákkal próbálják végigvinni a tavaszi szezont. Hozzáteszem nem olyan rosszak, mert utolsó edzőmeccsükön remiztek otthon az MTK-val! A Siófoknál pedig úgy tűnik van pénz, ugyanis törökországi edzőtáborozáson vettek részt, és rengeteg külföldi együttessel edzőmeccseltek, igaz többnyire kikaptak. A tabellán pedig meglehetősen rossz pozícióban helyezkednek el. A legyengült Dunaújváros ellen úgy érzem csak a győzelem fogadható el a Balaton-partiak számára. Szóval ha lehet tenni, és még el tudom kapni itthon (Vác-Mezőkövesd meccsre megyek), akkor nem fogom kihagyni.