Chilében kalandozunk az este folyamán

Chile meghatározó csapata a Colo Colo! Fennállása óta 35 bajnoki címet hódított el, s máig az egyetlen chilei labdarúgó együttes, amelynek sikerült megnyernie 1991-ben a Bajnokok Ligájának megfelelő dél-amerikai Libertadores-kupát!

Chilében egyelőre a bajnokság elején, pontosabban az 5. fordulónál járunk, s a Colo Colo rögtön beragadt a rajtnál. 4 forduló alatt 2 győzelem és 2 döntetlen csupán a mérlege, miközben a nagy rivális, s egyben címvédő Universidad Catolica már 5 pont távolságban van tőlük! Igaz ők egy meccsel többet játszottak.

A Colo Colo mostani ellenfele a tavalyi szezonban utolsó előtti Antofagasta csapata lesz. Ők valószínűsíthetően idén is a tabella alsó felében fognak végezni, s ezt megerősíti a 4 forduló alatt játszott 1-1-2-es mérlegük. Bár az előző fordulóban sikerült megtörni nyeretlenségi szériájukat, a Colo Colo vendégeként nem sok jóra számíthatnak, pláne, hogy a patinás hazai klub az előző fordulóban csak döntetlent játszott! Úgy érzem az előjelek alapján hazai győzelem várható!

Tipp:

Colo Colo - Antofagasta (Colo Colo nyer) @1,45 (bet365) 2-1 (2-0)